Uusi Multigolfrata avattiin Kartanokoskelle

Vantaan Kartanokoskelle rakennettu Multigolfrata on avoimessa käytössä kaikille liikkujille

Kartanokosken 9-väyläiselle radalle pystytettyihin koreihin voi pelata puistogolfia, futisgolfia tai frisbeegolfia. Frisbeegolfkorin ympärille on kaivettu maahan reikä, johon mahtuu puistogolfissa käytettävän sählypallon lisäksi myös futispallo.

Avajaistapahtuman yhteydessä 27.8. pelattiin haasteottelu – Vantaa vastaan muu maailma. Vantaata edustivat kotikentällään pelaava, Suomen ykkösnaisgolfari Ursula Wikström ja Vantaan liikuntajohtaja Veli-Matti Kallislahti. Vantaalaiset kohtasivat ottelussa muun maailman edustajat – Golfliiton toiminnanjohtaja Juha Korhosen ja kenttäasiantuntija Jari Koivusalon.

Avajaislyöntien jälkeen rata avattiin virallisesti kaikkien liikkujien käyttöön. Radalle lähti pelaamaan niin junioreita, perheitä kuin kaveruksiakin.

Multigolfia voi pelata usealla eri tavalla.

Vantaan liikuntajohtaja Kallislahti linjasi avajaispuheessaan, että Vantaa haluaa tarjota asukkailleen monipuolisia ja erilaisia tapoja harrastaa liikuntaa.

”Haluamme jatkossakin rakentaa liikuntapaikkoja, joissa voi harrastaa omaehtoisesti, monella eri tavalla ja silloin kun itselle parhaiten sopii”, totesi Kallislahti.

Kartanokoskelle rakennettu Multigolfrata on siis nyt avattu käyttöön kaikille, ilman ajanvarausta tai käyttömaksuja. Vastaavanlainen rata on raketeilla myös Hattulaan ja suunnitteilla useampaan eri kuntaan, muun muassa Raisioon.

Kartanokoskella voi pelata esimerkiksi futisgolfia.

Paikalle oli avajaispäivänä saapunut myös useita innostuneita multigolfaajia testaamaan uutta rataa.

”Parasta oli futisgolf! Ja se kun sai olla kavereiden kanssa ja pitää hauskaa!”, kuuluivat kommentit useamman Multigolfia kokeilleen juniorin suusta.

Jatkossa puistogolfvälineitä on tarkoitus sijoittaa esimerkiksi kirjastoihin, joista niitä voi lainata pelikierrosta varten.

Puistogolf -välineet soveltuvat myös perheen pienimmille.

Kategoriassa Ajankohtaiset Draiviakouluun - Puistogolf

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*